Ga naar de navigatie Ga naar de content Ga naar de footer
Menu

“Het is leuk om dingen niet te kunnen, want dan kun je iets nieuws leren”
- Omdenken door kinderen

Praktijkgerichte cursussen

Onze cursussen en workshops zijn praktijkgericht, zodat je het geleerde direct kunt toepassen. Onze docenten komen uit de praktijk en hebben veel ervaring. Zij willen hun kennis, ervaring en enthousiasme over hun vakgebied graag met je delen. Omdat we met kleine groepen werken is er veel ruimte voor interactie en persoonlijke aandacht. Ook na het volgen van je cursus kun je bij ons terecht met vragen.

Welke cursussen?

Wij bieden bij- en nascholing in de mondzorg, met als specialisatie: kleine orale chirurgie, orale implantologie en injectables voor therapeutische en cosmetische toepassingen. 

Implacademy volgt de ontwikkelingen in de mondzorg en past haar cursusaanbod voortdurend aan op de actuele leerbehoefte. Wat wil jij leren? Laat het ons gerust weten!

Voor wie?

Onze cursussen, workshops en lezingen zijn voor tandarts (specialisten), artsen, huisartsen, medisch specialisten en assistenten. 

Online Community

Bij het volgen van een meerdaagse cursus krijg je gratis toegang tot onze online community. Hier kun je ook na de cursus vragen stellen en informatie uitwisselen met docenten en collega's. 

Q-Keurmerk® - KRT 

Onze cursussen zijn geaccrediteerd door de stichting Qualiteits Accreditatie-Instituut Tandheelkunde (St. QuAT). De behaalde geaccrediteerde punten, worden door Implacademy ter registratie doorgegeven aan het Kwaliteitsregister Tandartsen (KRT). 
Lees meer over het Q-Keurmerk® en KRT

CRKBO

Implacademy voldoet aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs en staat geregistreerd bij het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs. Dat betekent dat Implacademy zorgvuldig werkt met gekwalificeerde docenten zowel op didactisch als vakinhoudelijk gebied. Al onze cursussen zijn vrijgesteld van BTW. Lees hier meer over het CRKBO.

Klachtenregeling

Implacademy beschikt over een klachtenregeling waarop je je kunt beroepen.

Samenwerking

Implacademy werkt voor sommige cursussen samen met partners die ons helpen de kwaliteit van onze cursussen te verbeteren. Informatie over onze partners vind je in de cursus beschrijvingen.

Disclaimer

Hoewel zorgvuldigheid is betracht om de juistheid van de informatie zoals vermeld op de website te verzekeren, aanvaardt Implacademy geen verantwoordelijkheid daarvoor. Alle informatie wordt verstrekt “in de staat waarin het zich bevindt” en “zoals beschikbaar”. Aan de informatie op deze website kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.