Ga naar de navigatie Ga naar de content Ga naar de footer
Menu

Leuke en leerzame praktisch ingerichte cursus. Als cursist word je goed voorbereid op het plaatsen van je eerste implantaat. Vooral de toegankelijkheid van en interactie met docenten heb ik als zeer positief ervaren.

Nico de Boer Tandarts / Starten met Implantologie

Ik kan oprecht zeggen dat dit één van de leukste cursussen is die ik in mijn gehele tandheelkundige carrière heb gevolgd. Ontvangen feedback na behandeling van eigen patiënte tijdens de cursus, die last had van klemmen en al jaren een SOB had en onder behandeling is geweest bij de fysio: klachten niet geheel verdwenen, maar zoveel malen beter dan voor de behandeling met botuline toxine. Over een paar maanden komt ze , indien nodig, terug voor een vervolgbehandeling, maar dan in mijn eigen praktijk!

Susan de Jong - Bouwman Tandarts / Pijnklachten behandelen met digitale splint en botuline toxine

Het geeft veel voldoening om bij mensen met pijnklachten, zoals bijvoorbeeld migraine, met zo’n kleine ingreep de kwaliteit van leven te kunnen verbeteren.

Marco Egas Tandarts / Pijnklachten behandelen met digitale splint en botuline toxine

"Super goed verzorgd, van begin tot eind. Heel leuke docenten die veel uitleggen, de ruimte geven om te discussiëren en erg geïnteresseerd ook in de mens achter de assistent.... Duidelijke uitleg, duidelijk leerdoel en een heel gemoedelijke relaxte sfeer."

Jessica Blommaert Assistente / Assisteren bij Implanteren

"De cursus heeft mij veel verdieping van mijn kennis en vaardigheden gegeven. Het was een leuke leerzame dag die voorbij vloog"

Miranda Bruin Assistente / Assisteren bij implanteren

Een inspirerende cursus als kennismaking met de vele facetten van de kleine chirurgische ingrepen in de algemene praktijk.

Ana Weeink Tandarts / Kleine Orale Chirurgie

Mooie cursus om een stuk diepgang en meer inzicht in de dagelijkse chirurgie te die verkrijgen. Door de combinatie van theorie, hands-on en praktische tips, kun je zelfverzekerder kleine chirurgische ingrepen in de reguliere tandartspraktijk uitvoeren. 

Sergio Gopie Tandarts / Kleine Orale Chirurgie

Ik heb voor implacademy gekozen omdat er een interessant aanbod is van cursussen met interessante sprekers waarbij er, omdat er niet te veel deelnemers zijn, een goeie interactie kan plaats vinden met zowel degene die de cursus geeft als de mede cursisten.

Heb meerdere implantologie cursussen gevolgd, ook de cursus peri-implantitis en injectables waren bijzonder boeiend en leerzaam. Ook op het cursus materiaal wordt niet bezuinigd, en er is uitgebreide keuze voorradig.

Dit alles in een professionele, gezellige en ontspannen omgeving. Zelfs de rit naar Garderen over de Veluwe is een aanrader.

Roger van Meerwijk Tandarts/Implantoloog / Diverse cursussen