Ga naar de navigatie Ga naar de content Ga naar de footer
Menu

Erg fijn om na de theorie, de kennis gelijk toe te passen in het hands-on gedeelte.

Corinne van Burk Tandarts / Kleine Orale Chirurgie

Cursus kleine orale chirurgie van Jos Deurloo is een dikke aanrader voor de bedreven tandarts die vaak extraheert en zich wil bekwamen in moeilijkere chirurgische extracties en hechttechnieken. Met een handson training op varkenskaak leer je het ook meteen toepassen. Gezellig en heel leerzaam, en toch corona proof 👌🏼

Eline Veen Tandarts / Kleine Orale Chirurgie

Door de geleidelijke opbouw van de opleiding, de goede (hands-on) begeleiding van de opleider(s), ben ik me in korte tijd vertrouwd gaan voelen in het behandelen met Injectables. Vooral ook dat je kan zien wat zo’n behandeling met mensen kan doen, was een echte eye-opener; het zijn geen dikke volgespoten lippen zoals men vaak denkt, en ik ook dacht! Ik kijk nu al uit naar de eerste behandelingen in mijn eigen praktijk en uiteraard ook de nascholingsdag bij Implacademy.

Susan Bouwman Tandarts / Starten met Injectables

Prima cursus met goede mix van theorie en praktische oefeningen gegeven door een bijna icoon in de Nederlandse wereld van implantologie. Veel mooie verhalen en casussen op zijn geheel eigen wijze uitgelegd en toegelicht door de enige echte Peter van der Schoor!

Eric Minnaard Tandarts / Surgery All at Once

Voor iedereen die is begonnen met implanteren maar voor een verder niveau last heeft van ‘drempelvrees’. Alles is to the point. Het zet je aan tot kritisch denken over de biologische wetten van het lichaam en de implantologie. In twee dagen tijd een hoop nieuwe tools aan de gereedschapskist toe kunnen voegen! 

Arjan Splinter Tandarts / Surgery All at Once

Een hele duidelijke en praktische cursus, heel leerzaam. De sfeer was heel ontspannen en prettig en de catering perfect!

Sanda Negrea Tandarts / Sinus lift technieken met een voorspelbare uitkomst

Leuke en leerzame praktisch ingerichte cursus. Als cursist word je goed voorbereid op het plaatsen van je eerste implantaat. Vooral de toegankelijkheid van en interactie met docenten heb ik als zeer positief ervaren.

Nico de Boer Tandarts / Starten met Implantologie

Ik kan oprecht zeggen dat dit één van de leukste cursussen is die ik in mijn gehele tandheelkundige carrière heb gevolgd. Ontvangen feedback na behandeling van eigen patiënte tijdens de cursus, die last had van klemmen en al jaren een SOB had en onder behandeling is geweest bij de fysio: klachten niet geheel verdwenen, maar zoveel malen beter dan voor de behandeling met botuline toxine. Over een paar maanden komt ze , indien nodig, terug voor een vervolgbehandeling, maar dan in mijn eigen praktijk!

Susan de Jong - Bouwman Tandarts / Pijnklachten behandelen met digitale splint en botuline toxine