Ga naar de navigatie Ga naar de content Ga naar de footer
Menu

Zeer fijne cursus! Een prettige combi van uitleg, casuïstiek en hands-on training waarbij je zelfverzekerdheid verkrijgt in de dagelijkse chirurgie. Daarnaast lekkere catering.

Anibor van Keulen Tandarts / Kleine Orale Chirurgie

De uitgelegde theorie ook direct hands-on op de oefenkaakjes toe te passen, met de duidelijke uitleg en up to date inzichten op alle facetten van assisteren bij implanteren heeft dit tot een zeer waardevolle cursusdag gemaakt.

Ook blij met de uitgebreide map met handvatten voor in de praktijk.

Ingrid Hendriksen Implantologie assistente / Assisteren bij Implanteren

Wat een super leerzame cursus met leuke docenten mooi materiaal en heerlijk eten!

Anita Ponse Implantologie assistente / Assisteren bij Implanteren

Uitstekende cursus! Goede wetenschappelijke onderbouwing. Mooie casussen. Goede catering.

Herman de Jonge Kaakchirurg / Innoveren in Augmenteren

Geweldig georganiseerd en fijne docenten! Veel hands-on oefenen, echt een aanrader!

Hosein Aziz Huisarts / Starten met Injectables

Ik heb meer diepgang en handvatten gekregen omtrent de biologische benadering om zirkonia te implanteren en ben weer op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Wat ik super vond is dat gedurende de opleiding het curriculum kon worden aangepast aan de behoefte en wensen van de deelnemers. Het is hierdoor interactief en persoonlijk, in plaats van alleen luisteren en opvolgen.

Bob Overdijk tandarts - implantoloog / Implanteren met zirkonia volgens biologische richtlijnen

De 2 daagse cursus in Winterthur is een mooie en leerzame stap om zelfstandig implantaten te gaan plaatsen. Wij hebben in 2 dagen 20 implantaten gezet. Er werden verschillende casussen behandeld en het was ontzettend leerzaam om hier in groepsverband mee aan de slag te gaan.

Amir Abd Rabou Tandarts / Hands-on cursus Implant Dentistry - Winterthur, Zwitserland

Als tandarts die veel esthetische en restauratieve behandelingen uitvoert biedt deze cursusecht een toevoeging. Voor het behandelen van de esthetische wens in het gebit is dit eenideale cursus om dit door te trekken naar esthetiek van het gelaat en om zo een mooi gebitnóg beter uit te laten komen. Het verhelpen van bruxisme, met een daardoor te goedontwikkelde kauwspier is een mooie indicatie in mijn huidige vakgebied en ook de “gummysmile” niet te vergeten!

Stephanie Haagedoorn Tandarts / Starten met Injectables