Ga naar de navigatie Ga naar de content Ga naar de footer
Menu

Impressie

14
Onbegrepen Pijnklachten Begrijpen

Hier een foto-impressie van de cursus Onbegrepen Pijnklachten Begrijpen

Bekijk foto's
5
Fronttandvervanging met een voorspelbaar resultaat

Hier een foto-impressie van de cursus Fronttandvervanging met een voorspelbaar resultaat

Bekijk foto's

Ervaringen

De 2 daagse cursus in Winterthur is een mooie en leerzame stap om zelfstandig implantaten te gaan plaatsen. Wij hebben in 2 dagen 20 implantaten gezet. Er werden verschillende casussen behandeld en het was ontzettend leerzaam om hier in groepsverband mee aan de slag te gaan.

Amir Abd Rabou Tandarts / Hands-on cursus Implant Dentistry - Winterthur, Zwitserland

Als tandarts die veel esthetische en restauratieve behandelingen uitvoert biedt deze cursusecht een toevoeging. Voor het behandelen van de esthetische wens in het gebit is dit eenideale cursus om dit door te trekken naar esthetiek van het gelaat en om zo een mooi gebitnóg beter uit te laten komen. Het verhelpen van bruxisme, met een daardoor te goedontwikkelde kauwspier is een mooie indicatie in mijn huidige vakgebied en ook de “gummysmile” niet te vergeten!

Stephanie Haagedoorn Tandarts / Starten met Injectables

Heel leuk team! Alles is heel goed georganiseerd en mooi volgens schema. Begeleiding was goed en fijn! Zeer duidelijke, leerzame en waardevolle cursus.

Hoda Alimohamad Arts / Nascholingsdag Injectables

De Nascholing Injectables was zoals ik hoopte leerzaam en gezellig. Er was alle ruimte voor het stellen van vragen. Deze dag was maatwerk!👍🏻     

Eline Veen Tandarts / Nascholingsdag Injectables