Ga naar de navigatie Ga naar de content Ga naar de footer
Menu

De 2 daagse cursus in Winterthur is een mooie en leerzame stap om zelfstandig implantaten te gaan plaatsen. Wij hebben in 2 dagen 20 implantaten gezet. Er werden verschillende casussen behandeld en het was ontzettend leerzaam om hier in groepsverband mee aan de slag te gaan.

Amir Abd Rabou Tandarts / Hands-on cursus Implant Dentistry - Winterthur, Zwitserland

Als tandarts die veel esthetische en restauratieve behandelingen uitvoert biedt deze cursusecht een toevoeging. Voor het behandelen van de esthetische wens in het gebit is dit eenideale cursus om dit door te trekken naar esthetiek van het gelaat en om zo een mooi gebitnóg beter uit te laten komen. Het verhelpen van bruxisme, met een daardoor te goedontwikkelde kauwspier is een mooie indicatie in mijn huidige vakgebied en ook de “gummysmile” niet te vergeten!

Stephanie Haagedoorn Tandarts / Starten met Injectables

Heel leuk team! Alles is heel goed georganiseerd en mooi volgens schema. Begeleiding was goed en fijn! Zeer duidelijke, leerzame en waardevolle cursus.

Hoda Alimohamad Arts / Nascholingsdag Injectables

De Nascholing Injectables was zoals ik hoopte leerzaam en gezellig. Er was alle ruimte voor het stellen van vragen. Deze dag was maatwerk!👍🏻     

Eline Veen Tandarts / Nascholingsdag Injectables

Hele fijne cursus. Weinig mensen en dus makkelijk contact en vragen stellen. Duidelijk en op tempo.

Vartha Brouwer Tandarts / Fronttandvervanging met een voorspelbaar resultaat

Er wordt niet alleen uitgelegd wat er allemaal mogelijk is, maar ook de valkuilen worden belicht. Hands-on oefenen was ook erg leerzaam.

Nico Freeke Implantoloog / Fronttandvervanging met een voorspelbaar resultaat

Bedankt voor de gezellige en interessante cursus. Leuk om zelf actief bezig te zijn en interactie met mede cursisten. Aan eten en drinken ook zeker niets te klagen.

Carola Okken Tandarts assistente / Assisteren bij Implanteren

Geweldige cursus die mijn indicatiegebied voor het implanteren heeft vergroot en goede tools en vertrouwen biedt om er morgen mee aan de slag te gaan. De uitgelegde theorie wordt ook direct hands-on op de oefenkaakjes toegepast, wat het geheel zeer inzichtelijk maakt. Heb wederom spijt dat ik mij niet eerder heb aangemeld voor deze cursus van Implacademy.

Lennard van Hoften Tandarts / Sinus lift technieken