Ga naar de navigatie Ga naar de content Ga naar de footer
Menu

"Super goed verzorgd, van begin tot eind. Heel leuke docenten die veel uitleggen, de ruimte geven om te discussiëren en erg geïnteresseerd ook in de mens achter de assistent.... Duidelijke uitleg, duidelijk leerdoel en een heel gemoedelijke relaxte sfeer."

Jessica Blommaert Assistente / Assisteren bij Implanteren

"De cursus heeft mij veel verdieping van mijn kennis en vaardigheden gegeven. Het was een leuke leerzame dag die voorbij vloog"

Miranda Bruin Assistente / Assisteren bij implanteren

Een inspirerende cursus als kennismaking met de vele facetten van de kleine chirurgische ingrepen in de algemene praktijk.

Ana Weeink Tandarts / Kleine Orale Chirurgie

Mooie cursus om een stuk diepgang en meer inzicht in de dagelijkse chirurgie te die verkrijgen. Door de combinatie van theorie, hands-on en praktische tips, kun je zelfverzekerder kleine chirurgische ingrepen in de reguliere tandartspraktijk uitvoeren. 

Sergio Gopie Tandarts / Kleine Orale Chirurgie

Ik heb voor implacademy gekozen omdat er een interessant aanbod is van cursussen met interessante sprekers waarbij er, omdat er niet te veel deelnemers zijn, een goeie interactie kan plaats vinden met zowel degene die de cursus geeft als de mede cursisten.

Heb meerdere implantologie cursussen gevolgd, ook de cursus peri-implantitis en injectables waren bijzonder boeiend en leerzaam. Ook op het cursus materiaal wordt niet bezuinigd, en er is uitgebreide keuze voorradig.

Dit alles in een professionele, gezellige en ontspannen omgeving. Zelfs de rit naar Garderen over de Veluwe is een aanrader.

Roger van Meerwijk Tandarts/Implantoloog / Diverse cursussen

De enige opleiding ook voor tandartsen, leuk dat je je eigen modellen mag meenemen die je kunt volgen.

Helmy van Erp Tandarts / Starten met Injectables

Hands-on in kleine groepen, goede persoonlijke begeleiding, de behoefte van de tandarts is bekend, handige cursusmap met alles erin wat je nodig hebt.

Aria Nikoozad Tandarts / Starten met Injectables

Veel geleerd over de achtergrond van implanteren en de puntjes op de ï over steriel werken.

Monique Huberts Tandartsassistente / Assisteren bij Implanteren