Ga naar de navigatie Ga naar de content Ga naar de footer
Menu

Aanvankelijk schreef ik me in voor deze cursus met het idee dat ik na deze cursus kennis zou hebben over de basics van het plaatsen van een implantaat. Nu kan ik zeggen dat ik veel meer heb geleerd dan alleen het plaatsen van een ‘schroefje’. Van verschillende soorten implanteer technieken tot botaugmentaties en sinus lifts, alles kwam aan bod en werd uitgebreid besproken. Ik ben heel positief over deze cursus en daarom zal ik hem zeker aan collega’s aanraden.

Amir Abd Rabou Tandarts / Starten met Implanteren

Sluit mij helemaal aan bij de recensie van Nico Freeke. Intussen ook in de praktijk begonnen met implanteren en het is een verrijking van onze dagelijkse bezigheid. Daarbij ook dankbaar dat ik nog van Peter les heb mogen hebben. Bedankt Implacademy!

Lennard van Hoften Tandarts / Starten met Implanteren

Super cursus! Zo'n eentje waarvan je zegt: waarom heb ik deze cursus niet eerder gedaan? Er is veel aandacht voor de valkuilen van de implantologie en aan de andere kant geven de docenten het vertrouwen die je nodig hebt om te beginnen in je eigen praktijk.

Nico Freeke Tandarts / Starten met Implanteren

Uitgebreide, praktische cursus om verzekerd te beginnen met kleine chirurgische ingrepen. 

Rosalinde Borgman Tandarts / Kleine Orale Chirurgie

Een heel praktische cursus waar je direct mee aan de slag kunt.

Sabine Scheffer Tandarts / Pijnklachten onderzoeken en behandelen

De combinatie van theorie en praktijk maakt dat na een cursusdag bij Implacademy het geleerde direct toegepast kan worden in je eigen praktijk.

Erwin Verwer Tandarts / Pijnklachten behandelen met digitale splint en botulinetoxine

Het was een erg leerzame en leuke cursus! Theorie werd goed afgewisseld met de hands-on. Veel nieuwe dingen geleerd. De cursus is absoluut een aanrader voor tandartsen die zelf wat meer kleine chirurgische ingrepen willen gaan uitvoeren!

Cynthia Cooiman Tandarts / Kleine Orale Chirurgie

Fijne cursus, je krijgt de handvatten zodat je het geleerde hierna direct in de praktijk kunt toepassen. Aanrader!

Eline Bruning Tandarts / Kleine Orale Chirurgie