Ga naar de navigatie Ga naar de content Ga naar de footer
Menu

Praktische informatie

Duur:

2 dagen van 09:00 tot 17:00 uur

Locatie:

Garderen

Kosten:

€ 1.150,-

Aantal deelnemers:

6

Accreditatiepunten:

14 KRT punten

Direct inschrijven Vragen? Bel ons +31 (0)577 461 981

Cursusdata

Surgery All at Once™ 2020
Dag 1 Donderdag 19 november 2020
Dag 2 Vrijdag 20 november 2020

Omschrijving

In deze workshop leer je meer over chirurgische technieken in de implantologie. Er wordt uitgebreid  ingegaan op immediate placement, socket ridge preservation, eenvoudige sinuslift en verschillende bot manipulatietechnieken zoals botaugmentatie/regeneratie/splitting.

Tijdens de theorie komen o.a. de volgende onderwerpen aan de orde: toepassing van membranen, toepassing van donorbot/xenografts, het verdikken en mobiliseren van de flap en "wanneer een patiënt met een botdefect zelf behandelen of doorverwijzen?".

Je leert per onderwerp welk protocol, instrumentarium en materiaal gebruikt wordt en in de hands-on sessies kun je het geleerde direct oefenen. Ook worden diverse patiëntcasussen besproken.

Leerdoel
Na de workshop ben je beter in staat om gecompliceerde orale chirurgische behandelingen uit te voeren.

Voor wie?
Deze workshop is een must voor iedereen die verder wil in de implantologie. Je hebt een basisopleiding Implantologie gevolgd en je wilt je kennis en vaardigheden in de orale chirurgie uitbreiden.

We werken met een kleine groep met ruimte voor het inbrengen en bespreken van je eigen casussen.

Implacademy werkt samen met partners die ons helpen de kwaliteit van onze cursussen te verbeteren. Voor de workshop Surgery All at Once werken wij samen met Implacom, de distributeur van Zimmer Biomet Implant Systems en Puros Allograft.

Docenten

  • Drs. Peter van der Schoor

    Algemeen practicus en implantoloog
    Lees meer

Bekijk ook eens deze cursussen